Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Σώστε τα δάση

Αναφέρθηκε στις ειδήσεις και πάλι, ότι η ΕΕ εξέδωσε ένα ψήφισμα για όλες τις Μεσογειακές χώρες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές να δεσμευτούν ότι τα δάση που κάηκαν θα ξαναγίνουν δάση, γιατί αυτό ειναι κάτι που αφορά όλη την περιοχή και όχι την κάθε χώρα μεμονωμένα.
Το ψήφισμα αυτό υπογράφηκε από όλες τις Μεσογειακές χώρες: Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, εκτός μιας χώρας!!! ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ!!!
Ο κύριος Ρουσόπουλος για ακόμη μια φορά είπε ότι: αυτό ειναι παρέμβαση στο Σύνταγμα της χώρας (άρθρο 24 περί δασικών εκτάσεων και δασών)
Σαν να μην έφτανε αυτό, αναφέρθηκε ότι 2.000 στρέμματα στην Ζαχάρω: παραχωρήθηκαν για ήπια τουριστική ανάπτυξη σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα!!!
Οφείλουμε να δείξουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν συμφωνούμε!!!
Υπογράψτε το petition για την προστασία των δασών!!!
Οι τωρινές 251.881 υπογραφές ειναι πολύ λίγες την στιγμη που ο στόχος ειναι 2.000.000 για να μπορέσει να σταλεί η αίτηση στην βουλή στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, άλλα και στον ΟΗΕ.
Όλες οι συμμετοχές ειναι σημαντικές....η δίκη σου περισσότερο από όλες!!!

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ:
www.petitiononline.com/forestgr/

2 σχόλια:

Νικόλαος Παπουτσής είπε...

Καλησπερα σε ολους και όλες τις φίλες
Το θεμα αυτό δεν τελείωσε και νομιζω οτι πρέπει να το φτάσουμε στο τέρμα!!!!
Υπογράφουμε ολοι!!!

τσίου!!!!

Despoina Chatzipavlidou είπε...

καλημέρα καραφλοκότσυφα

ευχαριστώ εσένα και τον πάνοπτη που αναλάβατε να πάτε τα πράγματα στην Θήβα... :)

τώρα για την υπογραφή... έχω αποφασίσει να μην ξαναβάλω πουθενά ιντερνετικά υπογραφή γιατί έτσι παίρνουν τα στοιχεία μου και με πρήζουν στα spam... τι λες εσύ;