Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης

.
Η ανάρτηση αυτή γίνεται σαν πρόλογος μιας δράσης που μπορεί να μας αφορά σαν ξεblogάρισμα, αλλά οποσδήποτε είναι σημαντικό να διαδοθεί για να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος.

Πρόκειται για την Χριστίνα Κυριμοπούλου.

Το Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης έχει φτιάξει ομάδα στήριξης της Χριστίνας και μαζί με την Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων, κατάφερε να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να εξαγοραστεί η πεινή της. Παράλληλα φροντίζει για την συνέχιση της θεραπείας της και τοξικο-απεξάρτησής της.

Αυτό που εμείς μπορούμε να κάνουμε σύμφωνα με την ομάδα, είναι η στήριξη κυρίως σε είδος - τρόφιμα και ρουχισμός - της οικογένειάς της. Υπάρχει μια γιαγιά και αρκετά ετεροθαλή αδέλφια, ενώ όλοι οι άνδρες της οικογένειας είναι στη φυλακή. Ζουν σε άθλιες των αθλίων συνθήκες σε κάτι που δεν είναι καν καταυλισμός στη Ελευσίνα.

2 σχόλια:

Ξωτικό-νεραιδόπαρμένος Φαντασιόπληκτος Με Οργιώδης Φαντασία Συγγραφέας είπε...

Μετά από 9 μήνες λειτουργίας οι "Ονειροπαρμένες Απάτητες Διαδρομές" πανε διακοπες..ενα μικρό διάλειμμα ενός μήνα να ξεκουραστούμε.. να ξεφαντώσουμε..να γεμίσουμε της μπαταρίες μας και να γυρίσουμε ανανεωμένοι..Ευχόμαστε από καρδιάς καλό καλοκαίρι, γεμάτο απόλαυση, γνωριμίες, έρωτα και νέα βιωματα ..όπου και να πάτε..ότι και να βρείτε στον δρόμο σας..Και οπως ειπε ο καλος μου φιλος Χρονος..."Αν στο μέρος που θα πάτε ακούσετε την φύση να σας ''μιλάει" τότε πήγατε στο σωστό μέρος" ....Καλό Καλοκαίρι....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.