Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Εκδήλωση για τα 10 + 1 χρόνια των Δρόμων Ζωής


Έκθεση, εργαστήρια, παιχνίδι, χορός, τραγούδι αλλά και ενημέρωση στην εκδήλωση με αφορμή τα 10+1 χρόνια λειτουργίας στο Γκάζι της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Δρόμοι Ζωής»
4 ημέρες γεμάτες δημιουργία, προσωπική έκφραση και μοίρασμα.

Διάρκεια: Πέμπτη 5 Μαΐου - Κυριακή 8 Μαΐου 2011
Ώρες λειτουργίας: 10π.μ.- 8μ.μ. και Κυριακή 10π.μ.- 2μ.μ.
Χώρος: Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»
(Ηρακλειδών 66 & Θεσ/νίκης, Θησείο), Αίθουσα Ισογείου
Εγκαίνια: Πέμπτη 5 Μαΐου, στις 7 μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη
Φέτος το Κέντρο Επικοινωνίας των Δρόμων Ζωής μετρά 10+1 χρόνια λειτουργίας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουν επισκεφτεί και επισκέπτονται το Κέντρο Επικοινωνίας παιδιά, έφηβοι, γονείς και εθελοντές. Πρωταρχικός στόχος των Δρόμων Ζωής ήταν πάντα να προσφέρουν μια ζεστή αγκαλιά και φροντίδα για τις οικογένειες στο Γκάζι αλλά και όποια άλλη μπορεί να έχει ανάγκη.
Σήμερα το Γκάζι έχει αλλάξει όψη. Όποιος περπατά στις γειτονιές του, αλλά και στις γύρω περιοχές, αναγκαστικά στρέφει το ενδιαφέρον του αλλού. Όμως σε αυτές τις μονοκατοικίες στα στενά σοκάκια κάποιες οικογένειες και κυρίως κάποια παιδιά έχουν ανάγκη τη δική μας υποστήριξη.
Στην Εκδήλωση για τα 10+1 χρόνια λειτουργίας μας θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά και τη ζωντάνια της δημιουργικότητας. Αυτό που εμείς μοιραζόμαστε καθημερινά με τα παιδιά στους Δρόμους Ζωής. Οι εθελοντές και τα παιδιά του Κέντρου Επικοινωνίας έχουν προετοιμάσει:
  • Εργαστήρια Χορωδίας, Ζωγραφικής, Κατασκευής φιγούρων Καραγκιόζη, Κατασκευής Κούκλας, Περιβαλλοντικά εργαστήρια, Θεατρικού Παιχνιδιού, Μαγειρικής και Μουσικής καθώς και
  • Καλλιτεχνικά Δρώμενα: Χορευτικές, Μουσικές και Θεατρικές Παραστάσεις, Χορωδία, Graffiti.
Επίσης, κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών της Εκδήλωσης θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφιών, αρχειακού υλικού και κατασκευών των παιδιών του Κέντρου.
Σας περιμένουμε!
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με την εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους:
Θώμη Μάνδηλα: 6948 40 89 96 ,
Μπάμπη Κωστιδάκη: 6972 14 65 25
Δρόμοι Ζωής: 210 34 74 218 (μόνο απογευματινές ώρες)
e-mail: ekdilosi2011@dromoi-zois.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: