Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ψάχνουμε αποθήκη


Στην περίπτωση της αποθήκης μας ίσχυσε μέχρι τώρα το "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού". Επειδή όμως οι ανάγκες μας μεγαλώνουν και πλέον η προσωρινή λύση δεν μας καλύπτει, αναζητούμε ένα καινούργιο χώρο. Εκεί θα αποθηκεύουμε τις προσφορές που δεχόμαστε και αυτή τη στιγμή είναι διασκορπισμένες σε διάφορα σπίτια εθελοντών, καθώς και όλο τον εξοπλισμό, όπως ράφια, καλάθια και βιβλιοθήκες που χρησιμοποιούμε στα μπαζάρ μας.
Αν έχετε κάποιο χώρο υπόψη σας μεγαλύτερο από 25-30 τετραγωνικά που θα μπορούσε να μας διατεθεί δωρεάν, κάποιο άδειο σπίτι, ένα μεγάλο υπόγειο, ένα κατάστημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο xeblogarisma@gmail.com.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλησπερα σας!
Θελαμε να σας στειλουμε προσωπικο μηνυμα,και οχι να κανουμε σχολιο σε δημοσιευση σας,αλλα δεν βρηκαμε καποια ηλεκτρονικη σας διευθυνση,και ετσι σας ενημερωνουμε απο δω.
Βλεποντας οτι το μπλογκ σας ειναι πολυ δημοφιλες,σας ζηταμε να προωθησετε τον αγωνα μας,τον σκοπο μας.
Εχουμε φτιαξει μια διαδικτυακη αιτηση μεσω του διεθνους αναγνωρισμενου ιστοτοπου change.org.Την απευθυνουμε στο Προεδρο του Ευρωκοινοβουλιου,το Γενικο Γραμματεα και την Επιτροπη Απασχολησης,και τους ζηταμε να προσφερουν κονδυλια στις ελληνικες επιχειρησεις ωστε να τονωθει η αγορα εργασιας και να μειωθει η ανεργια.Δεν ζηταμε ελεημοσυνη,ζηταμε κεφαλαια απ'την Ευρωπαικη Τραπεζα,το ΕΣΠΑ.Δεν ζηταμε ελεημοσυνη.
Χρειαζομαστε συνολο 200.000 υπογραφες.Καθε φορα που καποιος υπογραφει την αιτηση,το change org στελνει email σε αυτον στον οποιο απυθυνεται η αιτηση(στην περιπτωση μας στο Προεδρο του Ευρωκοινοβουλιου) και τον ενημερωνει οτι καποιος υπεγραψε την αιτηση.Φανταστειτε λοιπον να λαβει 200.000 email!
Πολλοι εχουν κερδισει τον αγωνα τους μεσω της ιστοσελιδας αυτης,και γιατι οχι και μεις;Για το καλο της Ελλαδας δηλαδη!
Αυτο που ζηταμε απο σας ειναι μας προωθησετε στους αναγνωστες σας.
Η επισημη ιστοσελιδα μας στο facebook:http://www.facebook.com/#!/pages/Martin-Schulz-Provide-Funds-To-Greek-Enterprises-To-Reduce-Unemployment/

Και η διαδικτυακη αιτηση(εδω υπογραφετε):http://www.change.org/petitions/martin-schulz-provide-funds-to-greek-enterprises-to-reduce-unemployment
Σας ευχαριστουμε πολυ!=)
Μαίρη Βογιατζή

Υ.Γ.:Το email μου: mary_jasmine07@yahoo.com

Ξωτικό είπε...

το "ξεμπλογκάρισμα" χρειάζεται αποθήκη, παρακαλώ!
έχει αρκετή δουλειά να κάνει όπως έχουν τα πράγματα!
θα ήταν χρήσιμο τα όποια σχόλια να έχουν να κάνουν με το θέμα εξεύρεσης αποθήκης και τη διευκόλυνσή του...