Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ξεblogάρισμα – Υποστήριξη εθελοντικών δράσεων στις φυλακές.

.



Ξεblogάρισμα – Υποστήριξη εθελοντικών δράσεων στις φυλακές.

Το ξεblogάρισμα εδώ και 6 χρόνια προσπαθεί να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής των παιδιών που ζουν με τις μητέρες τους στις φυλακές Ελαιώνα Θήβας αλλά και των άπορων φυλακισμένων. Με λεφτά που συγκεντρώνει μέσα από τα μπαζάρ του (http://xeblogarisma.blogspot.gr/2009/11/bazaar_29.html ) , έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό αποστολών με είδη 1ης ανάγκης (http://xeblogarisma.blogspot.gr/2009/07/blog.html ), έχει εξοπλίσει με τα κατάλληλα μηχανήματα την αίθουσα εκδηλώσεων (http://xeblogarisma.blogspot.gr/2011/11/blogarisma.html ), έχει φτιάξει την παιδική χαρά (http://xeblogarisma.blogspot.gr/2013/03/blog.html ), έχει βοηθήσει σε αποφυλακίσεις μανάδων. Μέλη του αλλά και άνθρωποι που έχουν ευαισθητοποιηθεί έχουν προσφέρει εθελοντικά τις γνώσεις τους σε τομείς όπως εικαστικά , άθληση κ.ά. 

Εδώ και κάποιον καιρό και λόγω της κρίσης που ζούμε όλοι, στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα των φυλακών έχει προστεθεί και η απόλυτη έλλειψη δημιουργικών εργαστηρίων που έδιναν μια διέξοδο στις φυλακισμένες γυναίκες αλλά και εφόδια για την μετέπειτα ένταξή τους στην κοινωνία. 

Το ξεblogάρισμα θέλει να κάνει γνωστό ότι υποστηρίζει και αναζητά εθελοντικές δράσεις επιμόρφωσης μέσα στις φυλακές. 
Ήδη στηρίζουμε και συνεισφέρουμε στην Ομάδα Θεατρικής Δημιουργίας κι Ανάπτυξης της Συναισθηματικής Νοημοσύνης.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, καλούμε όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν εθελοντικές δράσεις στις φυλακές να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας στο xeblogarisma.eth@gmail.com .

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: