Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση των ξεblogαρίστας και των φίλων τους...

.





Την Κυριακή 5 Οκτώβρη στις 17:00, θα βρεθούμε στον χώρο μας στην οδό Σταυροπούλου 41, στην πλατεία Αμερικής. 

Θα συζητήσουμε για τα επόμενα βήματα της ομάδας και για την οργάνωση του χριστουγεννιάτικου μπαζαάρ. 

Το ξεblogάρισμα, μετά από 6 χρόνια συνεχούς προσπάθειας προχωράει... 
Μέσα στην κρίση και παρά τις προσωπικές δυσκολίες όλων των μελών, συνεχίζει και υποστηρίζει την βελτίωση της ποιότητας ζωής των μωρών που ζουν στις γυναικείες φυλακές της Θήβας, των μανάδων τους και των άπορων φυλακισμένων γυναικών.

Στην συνάντηση μας, καλούμε όλες και όλους που μπορούν και έχουν την διάθεση να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια. 
Η κάθε συμμετοχή είναι πολύτιμη!

Για περισσότερες πληροφορίες για τις ανάγκες της ομάδας αλλά και για την συνάντηση μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail στο:
xeblogarisma@gmail.com


.


5 σχόλια:

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Δεν μπορώ να βρεθώ στη συνάντησή σας την Κυριακή, αλλά θα ενημερώνομαι για τις δράσεις σας και θα βοηθήσω όπως μπορώ κι εγώ. Καλή δύναμη να έχετε!

nikol είπε...

Θα είμαι κοντά σας

Αρχισυντάκτης είπε...

σε ευχαριστούμε πολύ Μαρία.
Νικόλ, θα τα πούμε από κοντά.

ας μην ξεχνάμε ότι πρώτο θέμα μας για το χριστουγεννιάτικο μπαζαάρ είναι (όπως πάντα) ο χώρος στον οποίο θα γίνει. όποια-όποιος έχει προτάσεις ας τις κάνει από τώρα ή την Κυριακή στην συνάντηση.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας!
Συγχαρητήρια για το έργο σας για το οποίο έχω ενημερωθεί μόλις ένα χρόνο πριν και περιμένω πώς και πώς και το φετινό χριστουγεννιάτικο μπαζάρ.
Να προτείνω ένα χώρο που σίγουρα δεν θα έχει ξεφύγει από την αντίληψή σας, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς χρειάζεται για να παραχωρηθεί ένας χώρος, και τι δυσκολίες μπορεί να παρουσιαστούν, πάντως πολλά μπαζαρ φιλανθρωπικα για μία έως τρεις μέρες συνήθως διοργανώνονται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος. Το μεγάλο ατού είναι ότι, εφόσον ο συγκεκριμένος σταθμός αποτελεί πέρασμα πλήθους κόσμου, είναι εύκολο να εντοπιστεί το μπαζάρ ακόμα και από ανθρώπους που δεν έχουν ενημερωθεί από ίντερνετ ή Μ.Μ.Ε.

Αρχισυντάκτης είπε...

καλησπέρα,

σήμερα βρεθήκαμε στον χώρο μας στην πλατεία Αμερικής και εάν ερχόντουσαν λίγοι ακόμη δεν θα μας χωρούσε.
:)

συζητήθηκαν όλα τα θέματα της ομάδας και η οργάνωση του χριστουγεννιάτικου μπαζαάρ. κάποια παιδιά είχαν ιδέες για να βρεθεί ο σωστός χώρος για να το κάνουμε και στις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι επαφές για να αποφασισθεί που θα γίνει τελικά το φετινό μας μπαζαάρ. το σίγουρο είναι ότι θα γίνει το σ/κ 13 και 14 Δεκέμβρη.

ευχαριστούμε όσες και όσους ήρθαν σήμερα στην συνάντησή μας.

σήμερα εκτός των άλλων μαζεύτηκαν και 3 αμαξιές πράγματα.