Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ - δελτίο τύπου - φωτογραφίες

.


Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Xeblogarisma

To ξεblogάρισμα για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 13,14 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του, για την ενίσχυση των παιδιών έως 3 ετών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους και των άπορων κρατουμένων στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας. Μαζί μας αυτή τη χρονιά θα είναι και η ομάδα «Επάνοδος» με έργα αποφυλακισμένων καθώς και η ομάδα «Δώσε-Πάρε».

Στο μπαζάρ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο «Χυτήριο» (Ιερά Οδός 44, Γκάζι) θα βρείτε εκτός από έργα φυλακισμένων γυναικών, χειροποίητα  χριστουγεννιάτικα στολίδια, , τα «πατροπαράδοτα» τσίπουρα και ρακόμελά μας, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά και κουλουράκια, λικέρ, χειροποίητα σαπούνια και κεραλοιφές, πολλούς τίτλους βιβλίων από δεύτερο χέρι σε τιμές από 0,50 εως 5 ευρώ άλλα μεταχειρισμένα είδη όπως ρούχα και είδη διακόσμησης, κοσμήματα και πολλά άλλα.

Εκτός της λαχειοφόρου μας που κάθε χρόνο διοργανώνουμε, και που φέτος θα είναι πλούσια σε προσκλήσεις θεατρικών παραστάσεων και θεραπευτικών συνεδριών, προσκαλούμε τους μικρούς μας φίλους να έρθουν την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι να ακούσουν λαϊκά παραμύθια από την ομάδα "Υφάντρες των παραμυθιών".

Όπως σε κάθε μπαζάρ μας θα συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης για τις φυλακισμένες και τα παιδάκια όπως: πάνες, είδη παιδικής περιποίησης, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, χαρτί υγείας, απορρυπαντικό για πλύσιμο ρούχων, υγρό καθαρισμού χώρου, σαπούνια, τηλεκάρτες κ.ά.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Πληροφορίες
Σάββατο 13/12
Ωράριο: 11:00 έως τις 20:00
Κυριακή 14/12
Ωράριο: 11:00 έως τις 19:00 
Θέατρο «Χυτήριο», Ιερά Οδός 44, Τηλ. 2103412313 / 6951787821,Γκάζι (ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός),




Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από είδη που θα πωλούνται στο μπαζάρ και μας τα προσφέρει η ανταλλακτική ομάδα "Δώσε πάρε"



χειροποίητα διακοσμητικά


χειροποίητα κοσμήματα




χειροποίητα κεραμικά
]

ρούχα και παπούτσια αφόρετα






χειροποίητα κεντήματα


γούρια


χειροποίητες τσάντες


χειροποίητα στολίδια

.



Δεν υπάρχουν σχόλια: