Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

ανάγκη για μπουφάν


Οι κοπέλες στις φυλακές Ελεώνα Θήβας κρυώνουν! 

Για τον λόγο αυτό, την Κυριακή 26/1 απο τις 16.00 - 20.00 στον χώρο της Σχεδίας, Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, θα συλλέγουμε γυναικεία ζεστά μπουφάν, χοντρές ζακέτες και αθλητικά παπούτσια. 

Πληροφορίες xeblogarisma@gmail.com

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .

1 σχόλιο:

Erblina είπε...

Dua të falënderoj Dr Ellen që e ktheu të dashurin tim me magjitë e saj të dashurisë. Murseli më ndau katër muaj më parë pa asnjë arsye, u përpoqa të arsyetoja me të, por ai më mbylli plotësisht. E doja aq shumë sa nuk munda të bëja asgjë ndërsa ai u largua, qava dhe u bëra një hije e vetes. Por gjithçka ndryshoi dy javë më parë kur pashë një koment se si Dr Ellen i ndihmon njerëzit me çështjet e marrëdhënieve dhe martesës, e kontaktova dhe jam i lumtur që e bëra sepse tani i dashuri im është kthyer dhe ai më do edhe më shumë, më shumë premtuar kurrë për të më lënduar sërish. Faleminderit Dr Ellen për ndihmën tuaj, ju jeni më të mirët. Për shikuesit atje që kanë nevojë për ndihmë për marrëdhënien ose martesën e tyre, ju lë me informacionin e kontaktit të Dr Ellen. Dërgo email ellenspellcaster@gmail.com
WhatsApp+2349074881619
Shërbimi i tij përfshin gjithashtu
1. Magjitë për të fituar llotarinë
2. Magjitë rikthejnë ish të dashurin tuaj
3. Magjitë për të ndaluar divorcin
4. Shërimi i menjëhershëm i HIV/AIDS
5. Shërimi i kancerit
6. Magjitë e dashurisë
7. Magjitë e pajtimit
8. magjitë e lindjes dhe zgjidhjet e infertilitetit
9. Magjitë për mbrojtjen e syrit të keq
10. Magjitë e vdekjes
etj.
Email: ellenspellcaster@gmail.com
WhatsApp: +2349074881619