Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΜΠΛΟΓΚΑΡΙΣΜΑ

 




ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΞΕBLOGΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΏΝ!!!!!!!!!!!!!!!


ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΟ fb:

https://www.facebook.com/xeblogarisma/?locale=es_ES


και το πρώτο μας κείμενο/ανακοίνωση:


Και η αφίσα μας είναι έτοιμη!!!! Με γρήγορους ρυθμούς προετοιμαζόμαστε για το Πασχαλινό μας παζάρι στις 1-2 Απριλίου!!!!!
Χρειαζόμαστε την παρουσία και την βοήθειά σας... Χρειαζόμαστε πρώτα απ όλα εθελοντές και ανθρώπους για να συμπορευτούμε.......
Εδώ και 15 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά (1-3 ετών) που ζουν με τις κρατούμενες μητέρες τους στις φυλακές Ελαιώνα Θήβας (πρώην Κορυδαλλού). Παράλληλα στηρίζουμε τις άπορες και τις ανήλικες των φυλακών καθώς και το σύνολο των κρατούμενων γυναικών με έργα υποδομών όπως: > Παιδική χαρά > Ηχητικός & Φωτιστικός εξοπλισμός αίθουσας εκδηλώσεων > Καθιστικό & Τραπεζαρία των ανήλικων κοριτσιών > Παιδικό επισκεπτήριο. Ο αριθμός των αποστολών με είδη πρώτης ανάγκης καθώς και των αγορών (τηλεοράσεις, θερμαντικά σώματα, ρούχα κ.ά.) έχει χαθεί μέσα στα χρόνια!!!
Εδώ και τρία χρόνια μέσα στην κόβιντ περίοδο, παρόλο που η ομάδα δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει κανένα παζάρι της, συνέχισε να προσφέρει με το υπόλοιπο χρημάτων που έμεινε στον κουμπαρά της, καθώς και με διαδικτυακό έρανο που οργάνωσε, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει το ποσό των 2.000 ευρώ.
Το ξεblogάρισμα, μια παρέα ανθρώπων, μια άτυπη ομάδα αυτοοργάνωσης, κατάφερε μέσα απ τις δράσεις της, πρώτη να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για ένα θέμα που πριν 15 χρόνια ήταν άγνωστο στους περισσότερους.. και για πολλούς ακόμα παραμένει.. την ύπαρξη μικρών παιδιών μέσα στο σκληρό κόσμο των φυλακών. Από στόμα σε στόμα οι φίλοι και οι συνοδοιπόροι πολλαπλασιάστηκαν, η ομάδα μεταλλάχτηκε ξανά και ξανά, κατάφερε να σταθεί στην δύσκολη περίοδο της κρίσης και τώρα ξανά εμείς οι λίγοι που έχουμε μείνει, διατηρώντας τον σπόρο της ελπίδας ότι κανένα παιδί δεν θα μεγαλώνει στην φυλακή, "σηκώνουμε τα μανίκια" για να στήσουμε το νεο μας μπαζάρ!!!
Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε κοντά μας ...
Χρειαζόμαστε κόσμο για όλη την διαδικασία της λειτουργίας του μπαζάρ...
Επικοινωνήστε μαζί μας ενωθείτε μαζί μας...
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας είτε inbox είτε στο xeblogarisma@gmail.com
(Ευχαριστούμε τον φίλο Alexandros Papadopoulos για την υπέροχη αφίσα που μας πρόσφερε) ❤️❤️❤️❤️❤️


Δεν υπάρχουν σχόλια: