Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Επαναχρησιμοποιώ και δημιουργώ



Πόσο γεμάτοι αισθανόμαστε όταν μοιραζόμαστε

αντικείμενα, εμπειρίες και συναισθήματα?

Να μοιράζεσαι είναι ευτυχία…




 «ΤΟ ΤΟΠΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ» 

στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων

Επαναχρησιμοποιώ και δημιουργώ!



Ο καλλιτεχνικός χώρος έκφρασης, «Ευπαλίνος», η ΜΚΟ babyfeat και η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, επέλεξαν την Παγκόσμια Ημέρα της Ευτυχίας, όπως αυτή ανακηρύχθηκε από τον ΟΗΕ, τονΙούνιο του 2012 και για πρώτη φορά γιορτάζεται φέτος, για να συνδιοργανώσουν μία εκδήλωση επαναχρησιμοποίησης παλιών ρούχων και υφασμάτων, με σκοπό τη δημιουργία ενός ξεχωριστού«έργου τέχνης»!

Ελάτε όλοι, μικροί και μεγάλοι, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013, στην Τεχνόπολη, στην Αίθουσα «Αεριοφυλάκιο 2» (Κτίριο Δ4), Πειραιώς 100, στο Γκάζι, από τις 09.00 το πρωί έως τις 09.00 τοβράδυ, για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί το πιο μεγάλο, το πιο πολύχρωμο «Τόπι της Ευτυχίας». Ένα εικαστικό γεγονός με πρώτη ύλη τη φαντασία και τη χαρά της δημιουργικότητας, που θαυποστηρίξει τις έννοιες της προσφοράς, της ανταλλαγής και της καλλιτεχνικής έκφρασης, βασισμένο στην ανακύκλωση χρησιμοποιημένων ρούχων και υφασμάτων.

Παράλληλα με τη διεξαγωγή του παραπάνω εικαστικού δρώμενου, κάθε επισκέπτης, μικρός και μεγάλος, θα έχει τη δυνατότητα κατασκευάσει κοσμήματα με παλιά υφάσματα, να ζωγραφίσει πάνω σεύφασμα και να διασκεδάσει συμμετέχοντας σε μουσικοκινητικά παιχνίδια από τους εμψυχωτές του Ευπαλίνου.

Φέρτε μαζί σας αγαπημένα παλιά ρούχα και υφάσματα και δείτε τα να μεταμορφώνονται σε ένα ξεχωριστό έργο τέχνης!


Δεν υπάρχουν σχόλια: