Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ

Όσοι βρίσκεστε εκτός Αθηνών και θέλετε να στείλετε πράγματα για τις φυλακές Ελεώνα, μπορείτε να μας στέλνετε mail στο xeblogarisma@gmail.com. H παλιά διεύθυνση δεν ισχύει και πλέον τα δέματα αποστέλλονται στις προσωπικές μας διευθύνσεις.

16 σχόλια:

ATHENA είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

Παίδες, οι εκδόσεις ΚαΨιΜι (http://www.kapsimi.gr/) μας δίνουν αρκετά βιβλία, σε καλή κατάσταση, με μικροφθορές στα εξωφυλλα(τα είδα, μια χαρά είναι) αρκεί να πάει να τα πάρει κάποιος με αμάξι. Με τα τρεχάματα δεν ξέρω αν θα προλάβω, μιας και το αμαξι δεν παίζει αυτό τον καιρό. Είναι Εξάρχεια, Ζωοδόχου Πηγής 55-57 και είναι ανοιχτά 9-5. Όποιος μπορεί ας το πεί, αλλιώς θα ψάξω να βρω τρόπο.
Είναι φίλοι μας και τους άρεσε η ιδέα.

tsioubiou είπε...

Μεταφορές μετακομίσεις ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ.

Γίνετε Σάββατο?

Ανώνυμος είπε...

νομίζω ότι, επειδή είναι εκδοτικός οίκος και όχι βιβλιοπωλείο, δεν δουλεύουνε Σάββατο. Μπορούμε να πάρουμε ενα τηλέφωνο όμως αύριο και να δούμε

Despoina Chatzipavlidou είπε...

μπράβο παιδιά !!!!
για την λύση που βρέθηκε....

κοκκινογούλι δυστυχώς δεν έχω αυτοκίνητο και ο αρσισυντάκτης που έχει, λείπει !
κάτι θα γίνει όμως

"ζαχαρούλα.." είπε...

ok.. παιδιά ευχαριστούμε!!! πείτε μας τώρα τι είναι αυτό που χρειάζεται περισσότερο και μέχρι πότε πρέπει να τα έχετε στα χέρια σας!!!!!!!!!!!!!!

mAuVe είπε...

χαίρομαι πολύ που βρέθηκε λύση

η αποστολή θα γίνει άμεσα!

καλή δύναμη & καλή συνέχεια σε όλους

ATHENA είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΘΕΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΡΕΙΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΑ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΡΩΣΙΚΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ, ΑΛΒΑΝΙΚΑ, ΑΡΑΒΙΚΑ, ΚΛΠ) ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ, ΡΩΤΗΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.

ΠΑΓΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΕΡΙΠΟΗΣΗΣ ΜΩΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΑΝΕΣ ΒΡΕΦΙΚΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ-ΣΑΠΟΥΝΙΑ-ΚΡΕΜΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΒΙΕΤΕΣ,
ΣΑΠΟΥΝΙΑ, ΚΡΕΜΕΣ, ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΠΣΩ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΖΕΣΤΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ!

tsioubiou είπε...

ΟΚ αν δεν γίνετε Σάββατο μπορείς να τους πείς οτι μπορεί να περάσω εγω τη Παρασκευή το πρωί κάποια στιγμή αλλιώς το βλέπουμε για λίγο μετα τις πέντε?

Ανώνυμος είπε...

λοιπόν θα τα πάρω εγώ στο σπίτι και θα βρούμε τρόπο. Άλλωστε πριν το Σάββατο το απόγευμα δεν θα έχω φύγει μάλλον, μπορεί και Κυριακή.
Άλλα νομίζω θα βρούμε τρόπο

Despoina Chatzipavlidou είπε...

τι γίνεται με την υπόθεση του Βασίλη;

ATHENA είπε...

ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ, Η ΠΑΣΤΑΦΛΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΗΣΑ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ (ΠΑΡΑ ΤΙς ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗς) ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ, ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ.

ΚΟΚΚΙΝΟΓΟΥΛΙ ΑΠ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ?
ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΓΟΥΛΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΑ ΜΑΙΗΛ ΣΤΟ MAMAEDO@GMAIL.COM ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΕΜΑΙΗΛ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ...

Aνεμος είπε...

μπράβο δώσατε λύση σε ανθρώπους που νοιώθουν άσχημα γιατί είναι επαρχία και δεν μπορούν να έρθουν όμως προσοχή να δοθεί ημερομηνία μέχρι πότε

ATHENA είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΕΜΕ, Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΚΕΙ, ΠΑΝΕΣ ΕΙΔΗ ΠΕΡΙΠΟΙΣΗΣ ΚΛΠ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ, ΣΤΗΝ TAG PAPEL ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ!
ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΡΘΗ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ;))

Theogr ο κηπουρός είπε...

Καλησπέρα. Έβαλα σε ανάρτηση την συνάντηση του Σαββάτου. Θα λείψω μέχρι Τρίτη, λόγω συνεδρίου, μετά θα κοιτάξω πως μπορώ να βοηθήσω και άλλο.

"ζαχαρούλα.." είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

θα στείλω με courier σήμερα ένα δεματάκι.. !!!

όπως διάβασα μπορώ να στέλνω σε τακτά χρονικά διαστάματα, και θα σας ενημερώνω.. με mail???

φιλιά σε όλους!!