Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2009

Το μπαζάρ των Δρόμων Ζωής
Το 7ο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ τους διοργανώνουν οι «Δρόμοι Ζωής» στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας, το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Δεκεμβρίου, για την στήριξη του Κέντρου Επικοινωνίας για τα παιδιά.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, σπιτικά, χειροποίητα καλούδια και νοστιμιές, χρήσιμα αντικείμενα για το σπίτι, δώρα για όλη την οικογένεια, βιβλία, cd, κοσμήματα φτιαγμένα στο χέρι με μεράκι, κ.ά.
Φέτος στα πλαίσια του μπαζάρ, οι Δρόμοι Ζωής διοργανώνουν για δεύτερη φορά μια έκθεση ζωγραφικής με έργα γνωστών εικαστικών καλλιτεχνών που τα προσφέρουν για την ενίσχυση των σκοπών της οργάνωσης.
Οι «Δρόμοι Ζωής», που φέτος συμπληρώνουν 10 χρόνια επίσημης λειτουργίας, είναι εθελοντική μη κυβερνητική οργάνωση. Ξεκίνησε άτυπα από μια ομάδα φίλων το 1996 για να συνεχίσει το 2000 με το άνοιγμα ενός Κέντρου, που λειτουργεί καθημερινά για τα παιδιά και τις οικογένειες τους. Η οργάνωση αποβλέπει στην κατανόηση και την αποδοχή της διαφορετικότητας των ανθρώπων από το σύνολο της κοινωνίας.

3 σχόλια:

ceralex είπε...

Ήταν όλα πολύ όμορφά! Αξίζει να πάτε κι ας ενισχύσετε μονάχα δοκιμάζοντας τους μεζέδες τους!!
Αξιόλογη η έκθεση και πλούσιο bazaar!

Μα ακόμα πιο όμορφα τα μικρά παιδιά ( http://www.youtube.com/watch?v=CQvsU569v7g )που γνωρίζεις κα σε κοιτάν μέσα στα μάτια γεμάτα χαρά και περηφάνια.
Δρόμοι ζωής...

desapoin3ison4 είπε...

πήγα χτες ! πολύ ζωντάνια από όλους εκεί, χορός, συζητήσεις, πάμπολλα καλούδια... να 'ναι καλά !

kat. είπε...

νομίζω πως είναι οτι πρέπει για την περίπτωση μου..
που ξέχασα πως έρχονται τα χριστούγεννα!

αχ! και του χρόνου!