Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

1ο Party Ανταλλαγής Παιδικών Ειδών

 
Ο πολυχώρος "Parapera” μας προσκαλεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011, από τις 12.30 το μεσημεράκι μέχρι τις 10 το βράδυ στο 1ο Party Ανταλλαγής Παιδικών Ειδών στην Ελλάδα! Aπανταχού μαμάδες και μπαμπάδες ενωθείτε!
Ο πολυχώρος "Parapera” μάς προσκαλεί όλους στο πρώτο party ανταλλαγής παιδικών ειδών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα! Μαμάδες και μπαμπάδες ελάτε! Γνωριστείτε, διασκεδάστε και ανταλλάξτε!
Τα βλαστάρια σας μεγαλώνουν και οι ντουλάπες σας ασφυκτιούν απ' τα ρούχα του; Τα παιδιά σας έχουν πλέον άποψη και δε δέχονται να φορέσουν τα second hand από τα μεγαλύτερα αδέρφια τους; Είστε υπέρ της ανακύκλωσης; Θέλετε απλά να κάνετε μια ανανέωση στη γκαρνταρόμπα των μικρών σας; Για κάποιον από αυτούς ή και για κάποιον άλλο λόγο που εσείς έχετε, αυτό το bazaar είναι μια υπέροχη ευκαιρία για όλους!
Τι μπορείτε να φέρετε: ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, λευκά είδη, είδη προσωπικής φροντίδας (μόνο σφραγισμένα), μουσικά cd's, ταινίες, βρεφικό εξοπλισμό, κ.ά. Φέρνετε τα πράγματα που δε χρειάζεται πια το παιδάκι σας, όλα σε απόλυτα καλή κατάσταση, φροντισμένα και καθαρά. Τα αφήνετε και παίρνετε ό,τι εσείς χρειάζεστε.
Θα υπάρχει κουμπαράς, για να βοηθήσουμε όλοι αυτό το γεγονός που ήρθε, να μείνει!
Σάββατο 5 Νοεμβρίου 12:30 μ.μ.
Η έναρξη θα γίνει λιγάκι αργότερα, αλλά καλό είναι να είστε από νωρίς, ώστε οι άνθρωποι που το οργανώνουν να μπορέσουν να στήσουν τα "εκθέματά" σας!
"Parapera”
Αχαρνών 61 & Φερρών, Αθήνα
πλησίον ηλεκτρικού σταθμού Βικτώρια
Πληροφορίες: 6949 471.672 και 6980 772.183

Δεν υπάρχουν σχόλια: