Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Ξεblogάρισε η « Δημοκρατία »!!

 ΠΡΟΣ

Ομάδα Διαδικτυακών Φίλων -Εθελοντών
         του    Ξεblogαρισμα 

Αγαπητά μέλη της διαδικτυακής Ομάδας xeblogarisma ,
                    είναι απερίγραπτη η χαρά μας που επιτέλους, χάριν σε εσάς και όλους όσους υποστήριξαν τις δράσεις σας, ξεblogάρισε η  « Δημοκρατία »!!
(όπως ονομάζουμε την αίθουσα ψυχαγωγίας μας.)

Έχουμε πλέον  μια εξαιρετική ηχητική εγκατάσταση, που καλύπτει πλήρως τη συνεδριακών διαστάσεων αίθουσά μας, ειδικούς προβολείς φωτισμού για τη σκηνή, που αγοράσατε και εγκαταστήσατε από την εταιρεία Νάκας.
Η προσφορά σας είναι μεγαλειώδης, καθώς καταφέρατε αφενός να βοηθήσετε καθοριστικά στην κάλυψη βασικών αναγκών των απόρων γυναικών και φιλοξενούμενων παιδιών αλλά και να συγκεντρώσετε και να διαχειριστείτε το μεγάλο αυτό χρηματικό ποσό που κόστισε (μετά από ενδελεχή διερεύνηση για καλύτερη προσφορά) η ηχητική εγκατάσταση νέας τεχνολογίας. 
Τα παραπάνω χωρίς κρατικές επιδοτήσεις, χωρίς περιουσιακά στοιχεία και το budget μεγάλων Ιδρυμάτων . Το δικό σας μεράκι, η  δέσμευση, η συνέπεια, η εργατικότητα, η εντιμότητα και η στήριξη ευαισθητοποιημένων συνανθρώπων κατάφεραν τη μεγαλύτερη δωρεά που είχαμε ποτέ ως Κατάστημα και μάλιστα σε υποδομή που μας προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες και προοπτικές ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και ανάπτυξης δραστηριοτήτων ειδικών ενδιαφερόντων . 
Από το υστέρημα του χρόνου σας δεσμευτήκατε και είστε αρωγοί σε ανθρώπους που βρίσκονται στο κοινωνικό περιθώριο, ξεπερνώντας το ειδικό ενδιαφέρον και την διαδικτυακή επικοινωνία με προσωπική επικοινωνία και δημιουργώντας,  αυτό που λέει ο τραγουδοποιός μας  «των ελλήνων οι κοινότητες φτιάχνουν άλλο γαλαξία….»!

Με μέσα που πλέον διαθέτουμε καθώς και με προσφορές καλλιτεχνών από διάφορους χώρους, μπορούμε  να προσφέρουμε  εκδηλώσεις σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα των εγκλείστων γυναικών και να αυξήσουμε τη δυναμική των Ομάδων μας (Μουσικής, Κινηματογραφικών προβολών, χορού , Θεατρικής έκφρασης κ.α.)
Ξεκινάμε από  σήμερα με διαδραστική  εκδήλωση εθελοντών καλλιτεχνών που  περιλαμβάνει μάθημα αφρικανικών χορών και την Ομάδα SPAI GILS που θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια από τη Δ. Αφρική και την Κολομβία !

Θερμότατες ευχαριστίες σας απευθύνουμε και εκ μέρους των εγκλείστων γυναικών και σας μεταφέρουμε τα συναισθήματα  εντυπωσιασμού, έκπληξης και  χαράς από τη δωρεά και την φροντίδα που εισπράττουν από τις δράσεις σας.
                                                                      Η προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας
                                                                   Γεωργία Ψαράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: