Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Αποστολή αγάπης από το Γυμνάσιο Νέας Αλικαρνασσού

Μικρές πράξεις αγάπης που ανοίγουν φωτεινά παράθυρα στην ελπίδα. Όπως η πρωτοβουλία των μαθητών του Γυμνασίου της Νέας Αλικαρνασσού, οι οποίοι μάζεψαν είδη πρώτης ανάγκης και ρούχα για τις μητέρες και τα παιδάκια στις φυλακές Ελεώνα. Οι προσφορές έφτασαν στο σχολείο λίγο πριν τα Χριστούγεννα, με συντονίστρια την καθηγήτρια κα Μαρία Οικονομάκη. Μεταφέρθηκαν στην Αθήνα δωρεάν από την εταιρεία Τάλως και μέσα στις γιορτές παραλήφθηκαν από τους εθελοντές μας. Ήταν συγκινητική η ανταπόκριση των παιδιών σ' αυτό το κάλεσμα αγάπης. Τα ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας! Ευχόμαστε να υπάρχουν πάντα εκπαιδευτικοί που μέσα από παρόμοιες πρωτοβουλίες δείχνουν στα παιδιά ότι υπάρχει ένας άλλος τρόπος ζωής που μαλακώνει την καρδιά, προσφέρει αξίες και γεμίζει πολλά υπαρξιακά κενά...

Το Γυμνάσιο Νέας Αλικαρνασσού έχει τη δική του σελίδα στο διαδίκτυο http://gym-n-alikarn.ira.sch.gr/site/

3 σχόλια:

MT είπε...

Μπράβο στα μικρά κρητικάκια...μπράβο...στους εκπαιδευτικούς που αξίζουν τα πτυχία τους...

Πάντα τέτοια...

dyosmaraki είπε...

Μπράβο στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς. Ετούτες τις στιγμές χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε η ανθρώπινη αλληλεγγύη και η κοινωνική ευαισθητοποίηση των παιδιών.

Alexandra είπε...

Συγχαρητήρια στα νέα παιδιά. Στα παιδιά που ζητάνε έργα και δεν αρκούνται στα λόγια των μεγάλων πλέον! Και στους εμπνευσμένους δασκάλους που ξέρουν να στοχεύουν στην Καρδιά και δεν αρκούνται στην εκπαίδευση του Νου πλέον!!