Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Το ξεblogάρισμα δωρίζει παιχνίδια για την παιδική χαρά του Ελεώνα


Την προηγούμενη Δευτέρα μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα πιτσιρίκια του Ελεώνα: τα καινούργια παιχνίδια στην παιδική χαρά των φυλακών. Και η Δευτέρα αυτή  ήταν μια σπουδαία ημέρα και για όλους εμάς στο ξεblogάρισμα, καθώς έγινε πραγματικότητα ένα έργο που ονειρευόμασταν χρόνια.
Ο εμπλουτισμός της παιδικής χαράς των φυλακών είναι η δεύτερη σημαντική δωρεά που η ομάδα μας κάνει στο κατάστημα κράτησης γυναικών Θήβας, μετά την προσφορά του εξοπλισμού για την αίθουσα εκδηλώσεων που έγινε πριν από δύο χρόνια.
Και είναι η δωρεά που μας χάρισε τη μεγαλύτερη χαρά, καθώς τα παιδικά χαμόγελα είναι ό,τι πιο πολύτιμο για μας.
Στην παιδική χαρά προϋπήρχε η τσουλήθρα και το σκάμμα, και ο χώρος εξοπλίστηκε πλέον με κούνιες, κουνιστά ζωάκια, τραμπάλα και ένα μύλο. Επόμενο έργο μας, η κάλυψη του δαπέδου του χώρου με πλάκες ασφαλείας από καουτσούκ.
Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς που στηρίζετε ηθικά και υλικά τις μαμάδες και τα μικρά των φυλακών Ελεώνα και την ομάδα μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές μας και ιδιαίτερα στη Λουκία που ανέλαβε τα διαδιαστικά, στις κοινωνικές υπηρεσίες των φυλακών για την άριστη συνεργασία, καθώς και στην εταιρεία Athletico που ανταποκρίθηκε με επαγγελματισμό και συνέπεια στο έργο που της ανατέθηκε.



6 σχόλια:

Αόρατη Μελάνη είπε...

Να είστε καλά ρε παιδιά, αξίζει την κούραση και το τρέξιμο που τραβάμε. Όποιοι πηγαίνετε στις φυλακές δώστε πολλά φιλάκια στα μαγουλάκια των παιδιών και από εμάς που δεν προλαβαίνουμε να πάμε.

nikol είπε...

καλησπέρα σας , διάβασα και την προηγούμενη ανάρτηση και δεν γνωρίζω άν μπορώ να δηλώσω συμμετοχή για αποστολή . Πολλά συγχαρητήρια

desan είπε...

Καλησπέρα σας. Αν χρειάζεσθε εθελοντές, θάθελα να δηλώσω συμμετοχή για αποστολή.
Πολλά συγχαρητήρια για την προσφορά σας
Δέσποινα

panoptis είπε...

μπραβο σε ολα τα παιδια της ομαδας που ο καθενας με τον τροπο του βοηθαει να γινουν ολα αυτα.
και η ελαχιστη βοηθεια ειναι υπερπολιτιμη.

επομενο βηματακι ειναι το πασχαλινο μπαζαρ.

οποιος-οποια θελει να βοηθησει μπορει αυριο κυριακη 17 μαρτη να ερθει στην συναντηση μας και να συζητησουμε απο κοντα για ολα.
θα βρεθουμε στους δρομους ζωης, γαργηττιων 12 στο γκαζι στις 17.30

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Μπράβο σας για όλα όσα κάνετε. Είμαι σίγουρη ότι τα παιδάκια αλλά και οι μανούλες τους θα χάρηκαν πολύ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Μπράβο σας κρίμα που δεν υπάρχει κάτι ανάλογο στη Θεσσαλονίκη από μπλογκερ