Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ανοιχτό Στούντιο στο Blackbox της ΚΣΟΤ


Μια εβδομάδα δωρεάν παραστάσεων στο Ανοιχτό  Στούντιο της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης από τις 31 Μαΐου εως και τις 4  Ιουνίου, κάθε βράδυ στις 21:00.

Στο πλαίσιο   της ομπρέλας εκδηλώσεων, Δράσεις Πολιτισμού 2010, η Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (ΚΣΟΤ) ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό της πόλης και παρουσιάζει το Ανοιχτό Στούντιο 2010, από τις 31 Μαΐου ώς και τις 4 Ιουνίου, στις 21:00. Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στο blackbox, το νέο μικρό θέατρο της Σχολής, τα έξοδα της κατασκευής του οποίου κάλυψε εξ ολοκλήρου, το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Ο θεσμός του Ανοιχτού Στούντιο ξεκίνησε τα τελευταία 5 χρόνια. Στόχος της εκδήλωσης είναι να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να αποκτήσει μια εκ των έσω επαφή με τη δουλειά που γίνεται στη Σχολή.

Το πρόγραμμα  της παράστασης περιλαμβάνει επιλεγμένες  χορογραφίες σπουδαστών της ΚΣΟΤ, demo τεχνικής σύγχρονου χορού και ένα κομμάτι ρεπερτορίου Graham. Ειδικό βάρος για την ΚΣΟΤ, έχουν οι πρωτότυπες δημιουργίες των σπουδαστών, καθώς αυτές αποτελούν τον καρπό της δουλειάς που έχει γίνει στο μάθημα της χορογραφίας και δείχνουν τη διαδικασία μελέτης και έρευνας που προωθεί η Σχολή για τη δημιουργία του νέου καλλιτέχνη.

Το Ανοιχτό Στούντιο είναι ένα μια παράσταση εκπαιδευτικού χαρακτήρα· ένα κάλεσμα ανοιχτό, όπως μαρτυρά ο τίτλος του, που σας περιμένει, να ανακαλύψετε τον κόσμο της Κρατικής.

Πληροφορίες

Ημερομηνία:    31 Μαΐου - 4 Ιουνίου
Ώρα:     21:00
            Τόπος:  blackbox
            Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης Ομήρου 55, Αθήνα

            Είσοδος: Ελεύθερη
            
Πληροφορίες:   210 36 12 263


       

Κρατήσεις

Λόγω  περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε  πραγματοποιήστε έγκαιρα την  κράτησή σας στο τηλέφωνο
210 36 12 263. 

1 σχόλιο:

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Φαίνεται πολύθ ενδιαφέρον θα προσπαθήσω να πάω.