Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Μαζεύουμε πράγματα για το πασχαλινό μπαζάρ μας


Οι προετοιμασίες για το πασχαλινό μας μπαζάρ έχουν ξεκινήσει και θα χρειαστούμε τη βοήθειά σας.
Αν έχετε βιβλία που δεν χρειάζεστε, κοσμήματα και φο μπιζού, αλλά και διακοσμητικά μικροαντικείμενα σε άριστη κατάσταση που θα θέλατε να διαθέσετε για το επόμενο μπαζάρ μας, μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο xeblogarisma@gmail.com για να έρθουμε να τα παραλάβουμε.
Επίσης αν φτιάχνετε σαπούνια, καλλυντικά, κοσμήματα, και κάθε είδους χειροτεχνίες που θα θέλατε να δωρίσετε για τους σκοπούς του μπαζάρ, είναι επίσης ευπρόσδεκτα.
Οπως επίσης και προσφορές για τη λαχειοφόρο μας.



8 σχόλια:

nikol είπε...

Θέλω να συμμετέχω στο παζάρι σας , όταν ετοιμάσω τα είδη επικοινωνώ μαζί σας

Μαρία είπε...

...Καλησπερααααααααααααααααααααα..κοριτσια..ολα του Θεου θα γινουν..η Γωνια μας θα ειναι μαζι σας..με οτι μπορει να Δωσουμε και να συμβαλουμε στις Ψυχες αυτων των Αγγελων..αυτες τις ψυχουλες Ηρωιδες Μανουλες..ειμαστε πολυ χαρουμενες που θα δωσουμε και μεις λιγο Ηλιο στη μερα τους..σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ..εΥΛΟΓΗΜΕΝΗ σΑΡΑΚΟΣΤΗ ΝΑ ΧΟΥΜΕ..ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

Αρχισυντάκτης είπε...

@nikol: σ΄ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου. Περιμένουμε mail σου για να συντονιστούμε

Αρχισυντάκτης είπε...

@Μαρία: σ' ευχαριστούμε πολύ Μαρία.

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Δεν έχω τέτοια είδη ούτε ασχολούμαι με τις χειροτεχνίες αλλά θα το αναφέρω στο σπιτάκι μου για να το μάθουν περισσότεροι. Και φυσικά θα έρθουμε στο bazaar να το στηρίξουμε.

Daphnofila art jewelry είπε...

Καλησπέρα. Ασχολούμαι με την κατασκευή χειροποίητου κοσμήματος και θα ήθελα να συμμετάσχω στο bazaar σας.Σας στέλνω email για να ενημερωθώ για τη διεύθυνση αποστολής.Μου επιτρέπετε να βάλω την αφίσα σας στο μπλοκ μου;Σας εύχομαι καλή επιτυχία.

Αρχισυντάκτης είπε...

@Dimitra: Σ΄ευχαριστούμε πολύ Δήμητρα. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, να έρθει στο μπαζάρ όσο περισσότερος κόσμος γίνεται.

Αρχισυντάκτης είπε...

@daphnofila: Σ΄ευχαριστούμε πολύ! Ηδη απαντήσαμε στο mail σου.
Την αφίσα μπορείς να την αναρτήσεις και να την προωθήσεις.