Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

5 ιουνίου... ημέρα ποιού περιβάλλοντος;

..


θα περιμένω την επέτειο τού ολοκαυτώματος για να μιλήσω;







ήταν εφηβικά και ακίνδυνα τα ραντεβού μας στο σύνταγμα;







κοιμήθηκε η συνείδησή μας και μας κρατάει σπίτι μας;







πρέπει να φοβάται ή να ντρέπεται κανείς για να αντιδράσει;







κάτι συμβαίνει σε αυτή την ξένη χώρα!




.
.

3 σχόλια:

Lucha Libre είπε...

Αυτή η φρίκη δεν ήταν περσινή και πάει...εξακολουθούμε να ζούμε μέσα της. Μόνο οι τρομερές εικόνες απ΄τις φλόγες λείπουν.
Υπάρχει κάλεσμα για συγκέντρωση έξω από το ΥΠΕΧΩΔΕ στη Χ.Τρικούπη, αύριο 5 Ιουνίου στις 7:30, από το Παναττικό δίκτυο.

Despoina Chatzipavlidou είπε...

πολύ σημαντική πληροφορία incontinentia. Δεν γνωρίζω για άλλες συγκεντρώσεις... αν κάποιος γνωρίζει ας στείλει μήνυμα. Πάντως δεν είναι πρόβλημα ακι σήμα κατατεθέν της κοινωνίας μας η μη συνενόηση. Άλλος κάνει συγκέντρωση εδώ άλλος εκεί. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ;

Τέλος είναι σημαντικό πρόβλημα για μένα η καχυποψία που υπάρχει προς όποιον κάνει μια κοινωνική κίνηση. Ψάχνουμε να βρούμε τι συμφέρον έχει ο τάδε ή ο δείνα. Και πίσω από την πιθανότητα να μας εκμεταλεύονται (!) αδρανούμε. Εγώ στην πιθανότητα να με εκμεταλεύεται την παρουσία μου μια οργάνωση που κάνει πχ μια συγκέντρωση με τους οποίους στόχους της συμφωνώ... λέω - Ωραία, ας τους εκμεταλευτώ κι εγώ τώρα !!!

πολύ ωραία η ανάρτησή σου Πάνοπτη :)

Pastaflora είπε...

Για κοίτα γύρω σου τους τζιπάτους, τους μεζονετάτους, τους καταπατητές, τους πάσης φύσεως αυθαίρετους. Το γείτονα που πετάει τα σκουπίδια από τον πέμπτο, τον ανάγωγο που παρκάρει στη διάβαση, το μπαγλαμά που αφήνει την παραλία μπάχαλο, τον εξυπνάκια που πετάει το τσιγάρο από το παράθυρο, το φοιτητή που βανδαλίζει το χώρο του πανεπιστημίου του.
Για μέτρα πόσοι είναι και θα φρικάρεις. Τελικά σ' αυτή τη χώρα παθαίνουμε αυτά που μας αξίζουν.