Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

ΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ...

.


.
(klik)



.

8 σχόλια:

Aura είπε...

...........
???????????
!!!!!!!!!!!
@#$%^%$@$%^

Την σειρά βάλε την όπως θέλεις

Mar Mak είπε...

Εχει κυκλοφορησει εδω και πολυ πολυ καιρο και κανεις δεν εκανε κατι ... Μα κανεις ... Μα κανεις ...

La Gigi είπε...

μα έχουν δουλειά οι άνθρωποι μεγαλώσουν τη διαφθορά και τη διαπλοκή.. με τέτοια θα ασχολούνται? δικαστικός στα Γρεβενά... ψύλλος στ' άχυρα, εδώ έφαγαν ολόκληρο Ζορμπά και τα προηγούμενα πορίσματά του ακόμα δεν τα μάθαμε. θα τα μάθουμε? χαχαχα
Πρακτικές άλλων εποχών και καθεστώτων, αλλά κάποιος τους επέλεξε να είναι εκεί που είναι όλοι αυτοί και να κρύβουν κάτω από το χαλί τις βρωμιές.
Οι σεισμοπαθείς και οι πυρόπληκτοι δεν περιμένουν από το κράτος τίποτα πια. Στηρίζονται στην ιδιωτική προσπάθεια και όσο μπορούν στα δικά τους πόδια. Γιατί ξέρουν από πρώτο χέρι ότι λεφτά δεν θα δουν ποτέ.

Νικόλαος Παπουτσής είπε...

Θέλεις να πεις οτι στην Ελλάδα
γίνεται επιλεκτική δημοσιογραφία?
Δεν το πιστεύω αυτό!!!

Στην Ελλάδα που η αλήθεια πάει μπροστά?
Εδω που οι δημοσιογράφοι έχουν κάνει
το επάγγελμα τους λειτούργημα?

Στην χώρα που η δημοσιογραφία ειναι
παράδειγμα προς μίμηση σε ολα τα κράτη
εσύ λες οτι γίνετε επιλεκτική δημοσιογραφία?

Στην χώρα που κρατική τράπεζα (ΑΤΕ) δεν δίνει σε υποκατάστημά της στην Λευκάδα απο το πασχα σε 60 πελάτες τα χρήματά τους και κανένας μα κανένας δεν έχει αναφέρει τιποτα, εσύ λες ότι γίνετε επιλεκτική δημοσιογραφία?

Εδω που η είδηση της ημέρας ειναι
το εξώγαμο του κάθε πασχαλη, εσύ λες οτι έχουμε επιλεκτική δημοσιογραφία?

ΟΧΙ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΉ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑ ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΊΑ

ΤΣΊΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΣΊΟΥ!!!!!!!!

YanHasan είπε...

Ώπα παίδες ψυχραιμία. Το συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφορεί κοντά ένα χρόνο. Η κυρία που φαίνεται εκεί, ελέγχεται για την σοβαρότητα της. Αν δεν κάνω λάθος ήταν και Ζουγκλοτριανταφυλλοπουλοθαμώνας παλαιότερα. Ο κύριος του BBC (είναι όντως) έχει στείλει ουκ ολίγα ανακτιβή ρεπορτάζ από Ελλάδα.

Κατά τα άλλα, στα σχόλια σας, συμφωνώ απόλυτα (απλά, όχι με αφορμή αυτό το βίντεο).

YanHasan είπε...

ανακΡιβή ρεπορτάζ γμτ!

panoptis είπε...

YanHasan...

όλα σωστά που λες και γράφεις...
όμως... όλο το θέμα; είναι η άποψη που έχει ο καθένας μας για την υπόθεση: ακριβής και ειλικρινής δημοσιογραφία στην ελληνική δημοσιογραφία.

εγώ προσωπικά, σχεδόν μισοδιαβάζοντας το άρθρο που πόσταρα, δηλώνω απερίφραστα και κατηγορηματικά...
"μεγάλη ντροπή και μούφα, η ελληνική δημοσιογραφία...λαμογιές και ρουφιανιές από άκρη σε άκρη. ααα, ναι... υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, για να επιβεβαιώνουν πάντα, τον κανόνα"

και τέλος, αν είναι να είμαι σκίουρος ...εεεε, ας χαθώ στό δάσος, κι όχι στην tv....

YanHasan είπε...

@ PANOPTIS:

Το βιντεάκι, μου είχε έρθει πριν μήνες όπως ξαναείπα, ξανά και ξανά. Και εγώ εντυπωσιάστηκα, αλλά μου φάνηκε πολύ ακραίο. Την ελληνική δημοσιογραφία είμαι ίσως ο τελευταίος που θα την υπερασπιστεί, έχω κόψει τις ειδήσεις στην TV γιατί δεν μπορώ να βρίζω κάθε μέρα. Όμως, το συγκεκριμένο δεν (φαίνεται να) είναι από αυτές τις περιπτώσεις που "απέκρυψαν" σκοπίμως κάτι. Τότε (λίγο πριν τα Χριστούγεννα νομίζω) είχε συζητηθεί αρκετά σε blog και στο indymedia, και από εκεί βρήκα τα στοιχεία για αυτά που έγραψα. Επίσης, αν βάλεις στο google το όνομα του Βρετανού δημοσιογράφου, θα δεις και άλλα ρεπορτάζ του που θα σε κάνουν να φρίξεις για την αντικειμενικότητα του. Βέβαια ο τύπος μπορεί να είναι η εξαίρεση στην Βρετανική δημοσιογραφία και για αυτό να τον έχουν στείλει στην Ελλάδα, να βρει τους ομοίους του.
:)