Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Γιορτή της Μητέρας στους Δρόμους Ζωής


Μέσα στην βουή των γεγονότων που κλονίζουν την κοινωνία μας γεμίζοντάς την με ανασφάλεια και θλίψη, οι εθελοντές και τα παιδιά των Δρόμων Ζωής, αρνούνται να χάσουν την πίστη τους στη Ζωή και προσπαθούν να ανταλλάξουν δύναμη και αισιοδοξία με τους φίλους τους. Έτσι την Κυριακή μάς προσκαλούν όλους να γιορτάσουμε μαζί τους για τα δέκα χρόνια Ζωής μοιρασμένης με τα παιδιά του Γκαζιού.
Πρώτη εκδήλωση είναι το πανηγύρι που οι Δρόμοι Ζωής ετοιμάζουν για την Κυριακή 9 Μαΐου που είναι και η παγκόσμια ημέρα της Μητέρας. Μια μέρα ξεχωριστή για όλους μας όχι μόνο γιατί γιορτάζουμε τις φυσικές μας μητέρες αλλά γιατί μας δίνεται και η ευκαιρία να τιμήσουμε και όλες εκείνες τις γυναίκες που βρέθηκαν στο Δρόμο μας και με μητρική αγάπη μας ενέπνευσαν, μας καθοδήγησαν, μας στήριξαν και κάποιες φορές μας έδειξαν το Δρόμο της Ζωής.
Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του κέντρου επικοινωνίας, σ' ένα πανηγύρι με σπιτικό μπουφέ που θα απαρτίζεται από λιχουδιές που θα έχουν φτιάξει οι εθελοντές και στον οποίο μπορείτε να συμμετέχετε προσφέροντας την αλμυρή ή γλυκειά σπεσιαλιτέ σας αν θέλετε. Η πόρτα του κέντρου θ' ανοίξει στις 12:30.


Γιορτή της Μητέρας στους Δρόμους Ζωής

Κυριακή, 9 Μαΐου 2010, 12:30 μμ

Γαργηττίων 12, Γκάζι.

1 σχόλιο:

panoptis είπε...

μέχρι τι ώρα θα είναι ανοιχτό το πανηγύρι;
ελπίζω να πάει μέχρι το απόγευμα και να τα καταφέρω να πάω...